fbpx

Rendelés

Töltse ki a lentebb található megrendelő adatlapot!

Elérhetőségeink

+36 70 418 9111

megrendeles@o-life.hu

Évindító akció!

Március 15-ig történő megrendelés és fizetés esetén 10% kedvezményt,
március 15-30-ig történő megrendelés és fizetés esetén pedig 5% kedvezményt biztosítunk
mindegyik termékünk lentebb látható árából.

 

A Rokohumin ajánlott hektáronkénti mennyisége minimum 2,5 liter. A literenkénti ár 3.900 Ft/liter+áfa, ami hektáronként 9.750+áfa költséget jelent. (Ezt az árat maximum 400 ft/euró árfolyamig tudjuk garantálni.)
A rokohumin kiszerelési mennyiségei:
– 25 literes kanna
– 600 literes kiszerelés (raklap)
– 1.000 literes IBC tartályban

A Rokolan ajánlott hektáronkénti mennyisége minimum 50 liter. A literenkénti ár 1.900 Ft/liter+áfa, ami hektáronként 95.000+áfa költséget jelent. (Ezt az árat maximum 400 ft/euró árfolyamig tudjuk garantálni.)

A rokolan kiszerelési mennyiségei:
– 25 literes kanna
– 600 literes kiszerelés (raklap)
– 1.000 literes IBC tartályban

A Microbion C ajánlott hektáronkénti mennyisége minimum 1,5 liter. A literenkénti ár 7.000 Ft/liter+áfa, ami hektáronként 10.500+áfa költséget jelent. (Ezt az árat maximum 400 ft/euró árfolyamig tudjuk garantálni.)

A microbion c kiszerelési mennyiségei:
– 20 literes kanna

Az ár változásának jogát fenttartjuk.

A 18 féle komplex aminosav gondoskodik növényei kitűnő kondíciójáról, a gyökérzet pedig nagyobb és mélyebb lesz. Ha növényeink jó kondícióban vannak, sokkal kisebb mértékű stresszhatások mutatkoznak. Ugyanígy igaz, hogy a nagyobb és mélyebb gyökértömeggel rendelkező növény nehezebben kerül aszályos állapotba.

A Rokohumin az aminosavak segítségével kondicionálja, stressz-mentesíti, és jó minőségű tápanyaggal látja el a növényt. Az aminosavak szerkezetének köszönhetően a Rokohuminban megtalálható, lombra juttatott tápanyagok gyorsabban és kevesebb víz felhasználásával is hasznosulnak.

A Rokohumin egyaránt kijuttatható földi permetezővel és drónnal, mivel nagy töménység mellett sem okoz perzseléses tüneteket. Ne taposson, drónozzon!

https://ismtech.hu/ism-regisztracio/